Infoavond

Onze infoavond op 7 maart 2023 = volledig volzet

Dank voor uw interesse in onze school.

Onze beide infosessies (inclusief de proeflessen en rondleiding) op onze infoavond van dinsdag 7 maart 2023 zijn sinds zaterdag 4 maart 2023 allemaal volzet.

We kunnen u bijgevolg op dinsdag 7 maart 2023 helaas niet meer ontvangen.
Aangezien de zaal volledig volzet is, heeft het ook geen zin om u die avond zonder inschrijving aan te melden voor de infosessie.

U kan wel nog een infosessie volgen op onze ‘ticketavond’ op dinsdag 16 mei 2023. Er is dan ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Indien u interesse heeft voor het infomoment op dinsdag 16 mei 2023, kan u dat via deze link kenbaar maken. U ontvangt dan nog tijdig een gerichte uitnodiging van ons.

LET OP:
Deelnemen aan de infosessie tijdens onze ‘ticketavond’ heeft enkel zin indien u zich  tussen 27 maart 2023 en 21 april 2023 correct voor onze school aanmeldt (meer uitleg klik hier).

Dank voor uw begrip.

Inschrijven voor Lyceum Genk? Geen stress!

De Genkse middelbare scholen werken dit jaar met een handig aanmeldsysteem voor hun inschrijvingen.

Hoe werkt het?

  1. Geef tussen 27 maart en 21 april jouw favoriete scholen door (de link hiervoor volgt nog)
  2. Verneem ten laatste op 15 mei voor welke school jij een ticket ontvangt (en waar dus een plekje gereserveerd wordt voor jou)
  3. Kreeg je een ticket voor Lyceum Genk? Verzilver dat dan bij voorkeur op 16 mei tijdens onze ticketavond. Alleen zo ben je zeker van jouw inschrijving.