welkom op
onze infoavond

8 maart 2022

welkom

Welkom op onze digitale infoavond!

We nemen je vandaag graag mee op een digitale tocht  doorheen de school. Klik op de links en de filmpjes om je te  informeren.

Hoe haal je het meest uit je digitale verkenningstocht?
Start met de PRESENTATIE OVER ONZE WERKING.

Om 18.30u of 20.00u kan je actief deelnemen aan een proeflesje, als je hier vooraf voor ingeschreven hebt. Klik dan tijdig op de link die je per mail ontvangen hebt en spring binnen in de lessen van onze leerkrachten Latijn of STEM.

Bekijk zeker ook de andere filmpjes op deze site. Heb je dan nog vragen? Bezoek dan de rubriek veelgestelde vragen of stel je vraag in de live-chat (actief tussen 19.00u en 21.00u).

Een proefles of een bubbelbezoek gemist?
Kom dan zeker naar onze infodag op zaterdag 7 mei 2022.
Hopelijk mogen we je dan  live laten kennismaken met onze school in werking.

Wil je de sprong wagen? Je kan je vanaf vandaag al definitief inschrijven.

Veel kijkplezier!

Stap binnen in het lyceum
maak kennis MET onze school

info

Welkom op onze online infoavond. Je vindt in deze 6 blokken meer info over onze school, het studieaanbod, de begeleiding, onze enthousiaste leerlingen…  We wensen je een fijne tocht doorheen onze school!

In een klein half uurtje lichten we het studieaanbod, de waarden, de activiteiten en de visie van onze school toe.

Kijk mee over de schouders van leerlingen en leerkrachten. Zij ontdekken samen met jou het Lyceum in deze bijzondere coronatijden, sommigen op een speciale manier.

Ook onze leerlingen bezorgen je een impressie van onze school, maar dan vóór de coronatijd.

Welke richtingen kan je in het eerste jaar volgen? Welke vakken krijg je allemaal?

Bekijk zeker de filmpjes over Latijn en STEM, waarin je meteen kennis maakt met je toekomstige leerkrachten.

Wie kan het best iets vertellen over onze school? Onze leerlingen zelf natuurlijk. Ook onze oud-leerlingen willen hun ervaringen delen. Tot slot geven we het woord aan enkele leerkrachten.

Heb je het soms moeite met studeren? Kan je je moeilijk concentreren? Of kan je moeilijk plannen? We helpen je hier graag verder mee. Ook leerlingen met leerzorg kunnen bij ons rekenen op een professionele ondersteuning.

Je vindt in onze “veelgestelde vragen” al heel wat antwoorden. Je kan vandaag (8 maart van 19u00 – 21u00) ook live chatten met ons schoolteam. Aarzel niet om je vraag te stellen!

Het Lyceum, jouw nieuwe school?

Ben je overtuigd dat het Lyceum de school voor jou is? Wacht dan niet langer, "waag de sprong" en schrijf je in!

SCHRIJF JE IN

volg ons op sociale media

#Lyceumgenk
#omziennaarmekaar